Staart tussen de deur

Staart tussen de deur

Vrolijke rakkers doen wel eens wat doms en dat kan pijn doen. Maar dieren kunnen niet laten zien als ze ergens last van hebben. En bij dieren zijn ook kleine zaken belangrijk. Ongelukje? Zo ook bij vrolijke snuiter Leopold, die zijn baasje altijd trouw volgt. Tot …..

….. die ene keer dat de deur dichtsloeg en hij met zijn staart tussen de deur zat. Zijn baasje was erg geschrokken en mocht direct naar onze kliniek komen. Bij ons onderzoek zagen wij een fraaie winkelhaak op zijn staart. Verder was er niets beschadigd. Onder een goede stabiele narcose en zuurstoftoediening hebben wij de wond netjes gehecht. Leopold mocht weer naar huis met antibiotica en een goede pijnstilling.

De wondgenezing is zonder bijzonderheden goed verlopen. Na enkele weken zag de staart er weer mooi uit, alleen de haargroei zal nog wel even duren. Leopold kan in de toekomst bij ons op tafel weer fanatiek met zijn staart zwaaien als hij het er niet mee eens is. En het baasje van Leopold is ook blij met de afloop, wij hebben een prachtige tekening van Leopold gekregen: Leopold thuis, blij en genoeglijk in zijn doosje.


dankjewel van een creatief baasje

Specialisten voor kleine ongelukjes. Ongelukje? Wacht niet en bel ons even, wij staan altijd klaar voor u en uw dier.